Плевен, ул. "Данаил Попов" 10
Тел./факс: 064/ 807 880
Тел.: 064/ 807 890
GSM: 0878 690 051
GSM: 0899 165 213
E-mail: vesi_travel@abv.bg
 
Париж без нощен преход

Париж без нощен преход


Престой: 10 дни / 9 нощи
Цена: от 998 лв


Програма:

ПЪРВИ ДЕН -04.30 ч хотел Тримонциум в Пловдив трансфер Пловдив София за тези, които желаят / 07.30 ч. отпътуване от София от Централна автогара София, сектор Паркинг. Качването в автобуса започва в 07.00 ч. Отпътуване по маршрут София Белград Загреб. Вечерта - пристигане в Загреб или околности. Настаняване в хотел. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН
Закуска. Отпътуване от хотела. Преход през Словения, Австрия, Германия. Късно вечерта пристигане в Страсбург. Настаняване в хотела. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН- Закуска. Сутринта разглеждане забележителностите на града: Катедралата и квартала Малка Франция. 13.00 ч. отпътуване за Париж. Пристигане късно вечерта. Настаняване в хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН Закуска. Обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: квартала Монмартр (базиликата Сакре Кьор, площада на художниците), Гранд Опера, Плас Вандом, Лувъра (отвън), Плас Конкорд, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). След обяд - разглеждане на острова Сите (катедралата Нотр-Дам-дьо-Пари, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад Шатле) и острова Сен Луи. Разглеждане на новия квартал Дефанс. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН- Закуска. Възможност за качване на Айфеловата кула. Посещение на двореца Версай. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН- Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на музеи (музея Лувър, музея Орсе), Евродисни и пр. Възможност за разходка с корабче по Сена (цената на билета за корабчето не е включена в цената на екскурзията). Нощувка.

СЕДМИ ДЕН- Закуска. 07.30 ч. отпътуване за Лион. Около 15.30 ч. пристигане в Лион. Разглеждане на града романтичните улички на стария Лион с къщи в готически, ренесансов и класически стил, катедралата Св. Йоан Кръстител, една от най-емблематичните църкви на Франция, строена през XI XII век (тук са се състояли два Вселенски събора през 1245 и 1274 г., тук е бил ръкоположен папа Йоан XXII през 1316 г., тук през 1600 г. се е състояла венчавката между Анри IV и Мария Медичи); полуострова - пл. Белкур, Плас де Теро, Кметството. Нощувка в Лион или околности.

ОСМИ ДЕН- Закуска. 07.30 ч. отпътуване за Италия. Около обяд пристигане в Торино. Двучасов престой с разглеждане на Торино - площад Сан Карло и едноименната църква, двореца на Академията на науките, двореца Кариняно, Пиаца Кастело политическият и религиозен център на града с кралския театър (Театро Реджо), Палацо Мадама, Палацо Реале, Катедралата Сан Джовани, Палатинската порта, кулата Моле Антониана символ на града. Вечерта пристигане в хотел в или в околностите на Милано/ Бергамо/ Бреша. Нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕНЗакуска. 08.30 ч. - отпътуване за Загреб. По пътя кратък престой в Падуа с разглеждане на центъра на града пл. Сан Антонио с базиликата Сан Антонио, статуята на Еразмо Гатамелата и пл. Прато де ла Вале. Вечерта пристигане в хотел в Загреб. Нощувка.

ДЕСЕТИ ДЕН Закуска. Сутринта - отпътуване за България по маршрут Загреб Белград - София. Вечерта пристигане в София на Централна автогара София, сектор Паркинг. Трансфер до Пловдив.

от 998 лв

ДАТИ И ЦЕНИ:

18.07.2017 – 27.07.2017: 968 лв.

01.09.2017 – 10.09.2017: 998 лв.

19.09.2017 – 28.09.2017: 998 лв.

 

Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 2-ма възрастни      - 898 лв.

Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен            - 929 лв.

Доплащане за индивидуална стая                                              - 365 лв.

Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист    - 429 лв. Цената включва
  • Транспорт с луксозен автобус
  • Съответния брой нощувки със закуски.
  • Водач-придружител
  • Екскурзоводско обслужване
Цената не включва
  • Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.
  • Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден)

При нощувки в Италия, туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 2-3 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и, от порядъка на 3-4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени

ВАЖНО: При нощувки в Милано или околности туристите заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на 4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на 5 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди.Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.  

Билети за Парижката опера:
При заявка от страна на клиентите, пътуващи по тази програма, туроператорът може да закупи билети за Парижката опера. Заплаща се цената на билета + 10 лв такса за закупуване на билета. При заявка от страна на клиентите, непътуващи по тази програма, туроператорът може да закупи билети за Парижката опера. Заплаща се цената на билета + 50 лв такса за закупуване на билета.


Парижки кабарета
Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

Име и фамилия:*
E-mail:*
Телефон:*
Интересувам се от:

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТУВАЩИТЕ
Възрастни:
Студенти:
Младежи до 25 год:
Деца:
Бебета:
Пенсионер:
Настаняване:

   
ПРЕДПОЧИТАНИ ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ
Дата 1: *
Дата 2:
Дата 3:
   
Въпрос или изисквания:
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *
Защитен код: *
captcha  
  попълнете цифрите
 
Полетета в Болд и със звезда * са задължителни
 
2019, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Париж без нощен преход