Плевен, ул. "Данаил Попов" 10
Тел./факс: 064/ 807 880
Тел.: 064/ 807 890
GSM: 0878 690 051
GSM: 0899 165 213
E-mail: vesi_travel@abv.bg
 
Почивка в Хърватия (Опатия) 55+ и приятели - на полупансион

 Почивка в Хърватия (Опатия) 55+ и приятели - на полупансионПрестой: 7 дни
Цена: от 679 лв


ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН – 03.00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят/ 06.00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София – Сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 05.30 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград – Загреб – Опатия. Пристигане в Опатия вечерта. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

 

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Пешеходна разходка в Опатия – църквата „Св. Якоб“ от 1453 г., построена върху останки от Бенедектински манастир, вила „Анджолина“ с ботаническата градина, построена през 1845 г. и поставила началото на организирания туризъм в Опатия, дванадесеткилометровата крайбрежна пешеходна алея, която преминава покрай най-значимите забележителности на курорта, започната през 1885 г. и завършена през 1911 г., статуята на девойката с чайката, превърнала се в символ на Опатия, след като е поставена върху скала с гледка към града през 1956 г. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден в Опатия или туристическа програма по желание – тричасов круиз в залива Кварнер, по време на който ще се насладите на красотата на Опатийската Ривиера откъм морето – доплащане 34 лв. на човек, круизът се провежда при група от минимум 20 човека. Круизът се заявява и заплаща в България, а не на място. Завръщане в хотела. Свободно време в Опатия. Вечеря. Нощувка.

 

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден в Опатия или туристическа програма по желание – екскурзия до пещерата Постойна и Любляна в Словения – доплащане 38 лв. за възрастни и 29 лв. за деца под 18 г., екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека, входни такси не са включени в тази цена. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място, цената включва транспорт и екскурзовод на български по време на екскурзията. Екскурзията включва: посещение на пещерата, наричана „царицата на всички пещери“. Постойна е едно от най-големите карстови образувания в света. Невероятната мрежа от тунели, пасажи, галерии и зали, впечатляващото разнообразие от карстови форми, както и лесният достъп са сред главните причини за огромната популярност на тази забележителност. Това е единственото място в света, където подземният пейзаж може да бъде обходен с електрическа мотриса и да се види най-известният обитател на това подземно царство – протеят, наричан още човешка риба (входната такса, която е около 24 евро, не е включена в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място; съветваме ви да си предвидите връхна дреха, защото в подземията температурата е 8º - 10º С). Продължаване към Любляна. Пристигане. Разглеждане на центъра на града - пл. „Прешернов”, открития пазар, Тройния мост над р. Любляница, Змейския мост, кметството, църквата „Св. Николай”. Възможност за разходка по крепостните стени. Привечер - заръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден в Опатия или туристическа програма по желание – екскурзия до Пула и Ровин - най-привлекателните градове на полуостров Истрия - доплащане 38 лв. за възрастни и 29 лв. за деца под 18 г., екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място, цената включва транспорт и екскурзовод на български по време на екскурзията. Екскурзията включва: пешеходна разходка в Пула - главният културен и икономически център на Истрия, впечатляващ с хилядолетната си история и римския амфитеатър - една от шестте най-големи оцелели римски арени в света, и пешеходна разходка в Ровин, едно от най-красивите градчета на Адриатическото крайбрежие, доставящо истинско удоволствие на посетителя. Привечер - завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка. 

 

ШЕСТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден в Опатия или туристическа програма по желание – екскурзия до Риека и остров Крък - доплащане 38 лв. за възрастни и 29 лв. за деца под 18 г., екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека, входни такси не са включени в тази цена. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място, цената включва транспорт и екскурзовод на български по време на екскурзията. Екскурзията включва: пешеходна разходка в Риека – най-голямото хърватско пристанище, което днес представлява един доста динамичен град, нелишен обаче от обаянието на адриатическия полъх и пазещ някои прекрасни архитектурни паметници от периода на Бел Епок; панорамна обиколка на о-в Крък – най-големият остров в Адриатическо море (има мост, който свързва острова с брега), откриващ впечатляващите гледки на своите селца, накацали по скалите над морската шир; престой и разходка в Крък (столицата на острова), запазил средновековните си укрепления, които се извисяват над морето и представляват незабравима гледка; разходка из Връбник – винарско селище, от което произхожда знатната аристокпатична фамилия Франкопани. Привечер - завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

СЕДМИ ДЕН - Закуска. Отпътуване по маршрут Опатия – Загреб – Белград – София. Късно вечерта – пристигане на Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

ДАТИ И ЦЕНИ:

21.05.2017 - 27.05.2017:  699 лв.

18.06.2017 – 24.06.2017: 749 лв.

17.09.2017 - 23.09.2017:  699 лв.      

 

Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 2-ма възрастни      - 599 лв.

Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен            - 629 лв.

Доплащане за индивидуална стая                                              - 185 лв.

Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист    - 229 лв.

 

При тази почивка няма никакви ограничения за възрастта на участниците, тоест всички участници могат да се възползват от цената, независимо дали са навършили 55 години и дали са придружени или не от хора, навършили тази възраст.

         

Пакетните цени са на човек в двойна или тройна стая и включват транспорт с автобус, настаняване в хотели на база нощувка със закуска и вечеря, екскурзоводските услуги по описаната програма.

Пакетните цени не включват таксите за вход в музеи, билети за корабчета, слушалки по време на екскурзоводските беседи и пр., както и някои посещения и екскурзии, специално упоменати, че са с доплащане.

 

Медицинските застраховки за акутни заболявания не са включени в пакетната цена и са с доплащане по 2 лв. на човек на ден, като полицата е с общо покритие 10 000 евро и включен асистанс

от 679 лв

ДАТИ И ЦЕНИ:

18.05.2018 - 24.05.2018 679 лв.

17.06.2018 - 23.06.2018 727 лв.

 

18.09.2018 - 24.09.2018 679 лв.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

  • ТРАНСПОРТ С ЛУКСОЗЕН АВТОБУС;
  • СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ;
  • ОБИКОЛКА НА ОПАТИЯ;
  • ВОДАЧ – ПРИДРУЖИТЕЛ ОТ ТУРОПЕРАТОРА.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

 

  • ОБЕДИ;
  • ВХОДНИ ТАКСИ ЗА МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
  • ОБЯВЕНИТЕ СПЕЦИАЛНО, ЧЕ СА С ДОПЛАЩАНЕ, ЕКСКУРЗИИ;
  • ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗНОСКИ ПРИ ПЪТУВАНЕ” (ДОПЛАЩАНЕ 14 ЛВ ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕСТОЙ).

Круиз в залива КварнерПрочети повече         34 лв.

Екскурзия до Постойна и ЛюблянаПрочети повече  38 лв.

Екскурзия до Постойна и Любляна за деца под 18 г.Прочети повече       29 лв.

Екскурзия до Пула и РовинПрочети повече    38 лв.

Екскурзия до Пула и Ровин за деца под 18 г.Прочети повече         29 лв.

Екскурзия до Риека и остров КръкПрочети повече   38 лв.

Екскурзия до Риека и остров Крък за деца под 18 г.Прочети повече        29 лв.

Допълнителна седалкаПрочети повече           229 лв.


 
Име и фамилия:*
E-mail:*
Телефон:*
Интересувам се от:

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТУВАЩИТЕ
Възрастни:
Студенти:
Младежи до 25 год:
Деца:
Бебета:
Пенсионер:
Настаняване:

   
ПРЕДПОЧИТАНИ ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ
Дата 1: *
Дата 2:
Дата 3:
   
Въпрос или изисквания:
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *
Защитен код: *
captcha  
  попълнете цифрите
 
Полетета в Болд и със звезда * са задължителни
 
2018, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Почивка в Хърватия (Опатия) 55+ и приятели - на полупансион